Stette Montessoriskule

Om prosjektet

Stette Montessoriskule er en privatskole lokalisert i Stettebygda i Skodje Kommune, hvor elevar frå 1.-7. trinn får oppleve en pedagogikk som baserer seg på Maria Montessori sine idear om læring og utvikling. På dere nye nettside får dere nyheter og bilder fra skolen, og vi har også laget passordbeskyttede interne sider med informasjon til foreldre.

Stette Montessoriskule er en privatskole lokalisert i Stettebygda i Skodje Kommune, hvor elevar frå 1.-7. trinn får oppleve en pedagogikk som baserer seg på Maria Montessori sine idear om læring og utvikling. På dere nye nettside får dere nyheter og bilder fra skolen, og vi har også laget passordbeskyttede interne sider med informasjon til foreldre.Stette Montessoriskule er en privatskole lokalisert i Stettebygda i Skodje Kommune, hvor elevar frå 1.-7. trinn får oppleve en pedagogikk som baserer seg på Maria Montessori sine idear om læring og utvikling. På dere nye nettside får dere nyheter og bilder fra skolen, og vi har også laget passordbeskyttede interne sider med informasjon til foreldre.Stette Montessoriskule er en privatskole lokalisert i Stettebygda i Skodje Kommune, hvor elevar frå 1.-7. trinn får oppleve en pedagogikk som baserer seg på Maria Montessori sine idear om læring og utvikling. På dere nye nettside får dere nyheter og bilder fra skolen, og vi har også laget passordbeskyttede interne sider med informasjon til foreldre.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

PS! Vi lover å ikke fylle innboksen din med spam.

Kontakt oss da vel

Er du interessert i et tilbud på våre tjenester? Eller har du en god idé som du er usikker på hvordan du kan realisere? Ring, send e-post eller kom innom kontoret vårt for en hyggelig prat over en kopp kaffe.

+47 934 92 430
Prosjekter
Tjenester
Om oss
Kontakt